Lies Vanacker

Lies Vanacker

Hoe liefde een passie werd
Ik werd grootgebracht tussen de honden: Sint-Bernards, Dobermanns, Schipperkes, Labradors, Poedels, Dalmatiërs, enzovoort. Het fascineerde me als kind al uitermate hoe elk van deze honden hun eigen karakter en een unieke persoonlijkheid vertoonde.

Mijn eerste 'eigen' hond
Toen kwam Shiva in mijn leven. Mijn hond, een Weimaraner. Voor Shiva was het leven niet bepaald één groot feest. Hij had het vaak moeilijk in verschillende omstandigheden en vertoonde vaak ongewenst gedrag. Beiden raakten we gefrustreerd. Omdat ik mijn hond beter wilde begrijpen, besloot ik een opleiding over hondengedrag te volgen.

Hondeninstructeur & gedragstrainer
Ik had de smaak te pakken en volgde steeds meer opleidingen en cursussen. Zo schoolde ik me finaal om tot hondeninstructeur en gedragstrainer. Omdat ik mezelf en Shiva enorm kon helpen, wou ik mijn kennis doorgeven aan andere baasjes en hun viervoeters. Ook nu school ik me nog geregeld bij, zowel in België als daarbuiten.

Een vrouw met een missie
Baasjes en hun honden helpen is één ding. Daarnaast wilde ik mijn concrete visie en een welbepaalde missie doorgeven. Daarom staat bij Dogs in Mind de unieke relatie tussen mens en hond altijd centraal.

Goed begonnen is helemaal gewonnen
De juiste start betekent voor een pup en zijn baasje een wereld van verschil. Elke hond is uniek, net zoals zijn baasje. Daarom hou ik van een individuele en gepersonaliseerde aanpak. Zo kan je naast privébegeleiding ook opteren voor groepslessen. Maar ook daar heb ik oog voor elk individu.

Leren is amuseren
In een ontspannen sfeer leer je met je hond correct en goed om te gaan. Zo is het hele proces een aangename en positieve ervaring. Finaal bekom je een fantastische en sterke band met jouw hond.

 

Neem gerust hier contact met me op. Ik ben er voor jullie.

Lies Vanacker | Dogs in Mind
Dogs do speak,
but only to those
who know
how to listen.
Lies Vanacker | Dogs in Mind