Adviesgesprek

Adviesgesprek

90

Is je hond nog steeds niet zindelijk? Stopt hij niet met blaffen? Kan je onmogelijk rustig uit wandelen? Weinig honden zijn echt onhandelbaar. Inzicht is hier cruciaal. Ontdek hier wat deze persoonlijke begeleiding voor jou en je hond kan betekenen.

Probleemgedrag?
Wanneer spreek je over probleemgedrag? Je zou kunnen stellen dat probleemgedrag elke handeling is die je hond uitvoert en die niet strookt met je wensen of verwachtingen. Uiteraard zijn daar enorme gradaties in. Ontdek hier wat dit adviesgesprek voor jou en je hond kan betekenen.

Observeren kan je leren
Een probleem kan niet opgelost worden zonder de oorzaak te kennen. Dogs in Mind helpt je om inzicht in het gedrag van je hond te krijgen.

Gericht advies
Op basis daarvan krijg je gericht advies en nuttige tips die je zullen helpen om de rust en de balans in het samenleven met je hond terug te vinden.

Wanhoop nooit. Welk gedrag je hond ook vertoont, samen werken we aan een persoonlijke oplossing. Een oplossing die ervoor zorgt dat zowel jij én je hond zich opnieuw beter en comfortabel voelen. Het vertrouwen groeit, de band wordt hechter, en straks is het volop genieten!

Eerste afspraak
Het adviesgesprek gebeurt het beste bij jou thuis en duurt 90 minuten.

Vervolglessen
Vervolglessen duren telkens 45 minuten.

De lessen gaan door bij jou thuis. Een verplaatsingskost van 50 cent/km komt dan bij de kostprijs. Daarvoor vertrek ik vanuit Wingene.

Neem gerust hier contact met me op voor meer informatie of maak alvast je eerste afspraak via het nummer 0476 42 01 96.

Schrijf je in door het formulier hieronder in te vullen. Tot binnenkort, Lies.

Algemene gegevens
Gegevens hond
Probleemgedrag adviesgesprek | Dogs in Mind
Probleemgedrag adviesgesprek | Dogs in Mind
Probleemgedrag adviesgesprek | Dogs in Mind